Am salvat culturile de la ferma Elagro Gostilele, Fundulea, jud. Călărași

În toamna anului 2023 l-am convins pe dl. Eugen Tancu de la ferma Elagro Gostilele, Fundulea, jud. Călărași, să accepte provocarea noastră și să aplice tehnologia Agrotechnik Solutions pe culturile de rapiță, orz și grâu.

Dl. Eugen Tancu era sigur că, dacă nu sunt precipitații în decembrie, în această primăvară va întoarce cultura de rapiță, așa cum a făcut-o și în alți ani, așa cum fac acum zeci de fermieri din zona de sud a țării, după această perioadă secetoasă.

Specialiștii Agrotechnik Solutions au pus în aplicare tratamentul cu pachetul BlueHorse Seeds și AZOTOHELP pentru a asigura germinația.

Au venit apoi cu GROUNDFIX – care a deblocat fosforul și potasiul disponibile în sol – și AZOTOHELP – care a fixat 120 de unități de azot din atmosfera pe toată durata iernii.

Nefiind temperaturi de îngheț, bacteriile au lucrat chiar și în condiții de umiditate precară și au asigurat o bună dezvoltare a plantelor.

Produsele pe bază de bacterii de la Agrotechnik Solutions sunt singurele produse stabile la temperaturi de peste 40˚C.

„Nu îmi vine să cred că la acest moment nu întorc culturile și că nu pierd banii investiți. Sunt foarte încântat că am avut încredere în Agrotechnik Solutions Srl. Sunt uimit că văd o cultură de rapiță extraordinar de bine dezvoltată și continuă. I-am spus și fiului meu să ia aminte și să învețe mai mult despre această tehnologie. Acesta este realitatea de la noi din zonă și trebuie să ne adaptăm: nu mai plouă, iernile sunt domoale, trebuie să lăsăm produsele bio să își facă treaba. Iar echipa de la Agrotechnik Solutions chiar știe ce face în teren.” – ne-a mărturisit Dl. Eugen Tancu.

Suntem încântați că am salvat cultura de rapiță de la ferma Elagro Gostilele. Ideile nu cunosc criza!

———

Pentru comenzi:

E-mail: office@agrotechnik-solutions.ro

Telefon: 0758 315 625