Cu AZOTOHELP recolta crește semnificativ. Avem rezultate clare de la ferma Chiru Agro, jud. Ialomița

Pentru Agrotechnik Solutions parteneriatele de lungă durată sunt garanția lucrului bine făcut. Un astfel de parteneriat avem cu ferma Chiru Agro, din jud. Ialomița, și cu proprietarul acesteia, dl. George Chiru – fermier cu multă experiență. Acesta apreciază devotamentul echipei noastre și soluțiile pe care noi le aducem în susținerea fermierilor.

„Tehnologia Agrotechnik, este o tehnologie de nutriție „hibrid”, din punctul meu de vedere. Îmbină „capacitatea naturii” cu nevoia de nutriție a plantelor. Am încercat acesta „schemă” în campania 2022-2023, unde condițiile au fost absolut extreme, cu secetă pedologica instalată de trei ani și cu un aport pluviometric de 260 l/mp de la înființare până la recoltare. Am reușit să obținem, în acel lot experimental, aceeași producție ca și în zona unde am folosit tehnologia noastră, dar cu costuri mai mici cu 30% pentru nutriție. Sunt din ce în ce mai convins ca „natura”, dacă o utilizăm cu cap, ne poate ajuta să limităm pierderile și să maximizăm producția. Când spun „natura” mă refer în principal la AZOTOHELP produsul care mi-a demonstrat că poate capta foarte mult azot atmosferic, contribuind astfel la o producție de aproape 6 t/ha, în condițiile de secetă pedologică amintite mai sus.” – ne-a transmis dl. George Chiru.

„Da, se poate crește randamentul de pe de fiecare solă cultivată cu produsele de calitate superioară ale cărui unic distributor este Agrotechnik Solutions. Aducem în fiecare fermă o abordare individuală pentru fiecare câmp, în funcție de condițiile de creștere, tehnologia de tratare, condițiile solului, intensitatea rotației culturilor. Recomandăm și adaptăm soluții diferite pentru fiecare caz.” – ne-a spus Andrei Ștefan – CEO Agrotechnik Solutions

Cu AZOTOHELP recolta crește semnificativ

AZOTOHELP – bioactivator pentru promovarea creșterii plantelor și nutriției, are la bază bacteriile N-fixante Azotobacter chrooccum. Când AZOTOHELP intră în sol, începe să proceseze azotul molecular (N2) în amoniu (NH4+) și nitrați (NO3-), pe care plantele le pot consuma ușor.

Beneficiile AZOTOHELP:

  • fixează activ azotul atmosferic molecular și îmbogățește solul cu până la 60 kg/ha de N (mediu – 20 kg/ha);
  • sintetizează substanțe stimulante de creștere;
  • îmbunătățește germinarea semințelor;
  • stimulează dezvoltarea sistemului radicular și a plantelor;
  • crește rezistența plantelor la factorii de stres.

Consultați un inginer agricol de la Agrotechnik Solutions Srl și adaptați utilizarea AZOTOHELP la nevoile specifice ale culturilor pentru a obține cele mai bune rezultate pe termen lung. Suntem alături de fermieri și îi susținem cu cele mai bune produse pentru creșterea randamentului culturilor.

E-mail: office@agrotechnik-solutions.ro, Telefon: 0758 315 625