Compania Agrotechnik Solutions a fost fondată în anul 2017 de către dl. Ștefan Andrei, având viziunea unei agriculturi moderne, prin implementarea de noi formule de fertilizare inovative adaptate schimbărilor climatice

Cu experienta sa de peste 12 ani în sectorul de nutriție a plantelor pe plan internațional, fondatorul companiei a pus bazele unei activități de cercetare și testare în câmp a mai multor produse de tip biostimulatori, bioinductori si îngrășăminte minerale, cu zero impact ambiental.

Misiunea companiei este aceea de a oferi fermierilor din Romania pachete de fertilizare inovative, care sa aducă plus valoare în fiecare fermă. Calitatea ne definește și de aceea dorim să arătăm tuturor fermierilor cele mai inovative soluții de fertilizare, protejând mediul înconjurător!

Compania.
Valorile Noastre.
Misiunea.

AGROTECHNIK SOLUTIONS a început în 2017, o lungă activitate de testări și validări în câmp, ale soluțiilor tehnologice și produselor din sectorul nutriției plantelor.

Securitatea alimentară, venitul, protecția resurselor naturale și calitatea, acestea sunt cuvintele cheie care rezumă perfect ideea noastră de agricultură durabilă.

Agrotechnik Solutions pune la dispoziția dvs. o gamă largă de:
îngrășăminte speciale, biostimulatori, bioinductori, microelemente chelatate, bioactivanți, îngrășăminte solide, bacterii, inoculanți și adjuvanți.

Compania se implică continuu în cercetarea și dezvoltarea de noi produse funcționale, cu un spectru larg de acțiune, pentru a corecta fiziopatiile nutriționale care afectează producția și calitatea celor mai multe culturi.

Agrotechnik Solutions, datorită unei rețele internaționale de profesioniști, caută în permanență cele mai inovatoare formule pentru obținerea celor mai bune rezultate în domeniu fertilizării, consolidându-și constant colaborarea cu centrele de cercetare și cu partenerii locali și internaționali, precum și testarea directă a produselor înainte de plasarea lor pe piață prin relații directe cu fermierii.

Gama largă de îngrășăminte speciale Agrotechnik Solutions are la bază cele mai bune materii prime din care rezultă produse cu un nivel înalt de calitate, pentru toate tipurile de formule: microelemente chelatate, biostimulatori, bioinductori, îngrășăminte, solide, hidrosolubile și foliare sub formă de pulbere, lichide, bacterii, inoculați și specialități, atât pentru agricultura convențională, cât și pentru agricultura ecologică, oferind cea mai mare gamă de îngrășăminte ecologice la nivel național.

Calitatea formulelor este dezvoltată pentru asigurarea calității nutriționale a plantelor și pentru optimizarea randamentului culturilor. Agrotechnik Solutions oferă pieței agricole soluții tehnice de calitate, prin intermediul unei rețele consolidate la nivel național, fiind astfel capabilă să ofere fermierilor soluții de fertilizare unice și inovatoare, punând în centrul activității sale provocările climatice la care agricultura modernă este nevoită să se adapteze.

Sloganul nostru „INOVAȚIE ÎN FERTILIZARE” ne definește prin calitatea serviciilor și produselor pe care noi le oferim fermierilor!

Beneficiile Agrotechnik

Plătiți în siguranță

Vă punem la dispoziție diferite metode de plată în vederea achiziționării produselor noastre.

Transport gratuit

Pentru comenzile mai mari de 500 lei, transportul pe teritoriul României este GRATUIT.

24/7 suport

Găsim cea mai eficientă soluție pentru producțiile dvs. pornind de la obiectivele agronomice pe care doriți să le atingeți.