Politica de confidențialitate

La 25 mai 2018 a intrat in vigoare pe teritoriul UE Regulamentului General pentru Protectia Datelor (General Data Protection Regulation – GDPR), Regulamentul UE 2016/679.

Informarea corectă a utilizatorilor acestui site este importantă pentru noi, așa că o să-ți explicăm în detaliu, în rândurile care urmează, ce date colectăm de la tine, cum le folosim, în ce scop le folosim și care sunt drepturile tale în acest context.

AGROTECHNIK SOLUTIONS SRL se angajează să vă protejeze intimitatea. Contactati-ne la office@agrotechnik.ro dacă aveți întrebări sau probleme cu privire la utilizarea datelor dvs. personale și vă vom ajuta cu plăcere.

Prin utilizarea acestui site sau / şi serviciile noastre, sunteţi de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră personale aşa cum este descris în această politică de confidenţialitate.

Cuprins

 1. Definiții utilizate
 2. Principii de protecţie a datelor
 3. Ce drepturi aveti cu privire la utilizarea datele personale
 4. Ce date personale colectam
 5. Cum folosim datele dumneavoastra personale
 6. Cine altcineva are acces la datele personale
 7. Securizarea datele d-voastra
 8. Informatii despre cookie-uri
 9. Autoritatea de Supraveghere – Informaţii de contact
 1. Definiţii

Datele cu caracter personal – orice informaţie privind o persoană fizică identificată sau identificabilă.

Prelucrare – orice operaţiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal sau seturi de date cu caracter personal.

Persoana vizată – persoana fizice ale căror date personale sunt prelucrate.

Copil – o persoană fizică cu vârsta sub 18 ani.

 1. Principii de protecţie a datelor

Ne angajam să urmam urmatoarele principii de protecţie si prelucrare a datelor cu caracter personal:

 • Procesarea este legală, corectă, transparentă.
 • Activitățile noastre de prelucrare au motive legale.
 • Întotdeauna considerăm drepturile dumneavoastra înainte de prelucrarea datelor personale.
 • Vă vom furniza informații privind prelucrarea la cerere.
 • Procesarea este limitată ca scop.
 • Activitățile noastre de procesare corespund scopului pentru care au fost colectate datele personale.
 • Procesarea se face cu date minime.
 • Noi colectăm și procesăm doar cantitatea minimă de date personale necesare pentru orice scop.
 • Prelucrarea este limitată pe o perioadă de timp de 10 ani.
 • Noi nu vom stoca datele cu caracter personal pentru o perioada mai mare decât daca este necesar sau in conformitate cu alte legi.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura acurateţea datelor.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea și confidențialitatea datelor.
 1. Drepturile persoanelor vizate

Persoana vizată are următoarele drepturi:

Dreptul la informare – ceea ce înseamnă că trebuie să știți dacă datele dvs. personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obținute și de ce și de cine sunt prelucrate.

Dreptul de acces – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita și de a obține o copie a datelor dvs. personale culese.

Dreptul la actualizare/rectificare – ceea ce înseamnă aveţi dreptul de a solicita rectificarea sau ştergerea datelor dumneavoastră personale, care sunt inexacte sau incomplete.

Dreptul de ștergere – ceea ce înseamnă că în anumite circumstanțe puteți cere ca datele dvs. personale să fie șterse din înregistrările noastre.

Dreptul de a restricționa procesarea – adică în cazul în care se aplică anumite condiții, aveți dreptul să restricționați procesarea datelor dvs. personale.

Dreptul de a se opune procesării – adică în anumite cazuri aveți dreptul să vă opuneți procesării datelor dvs. personale, de exemplu în cazul marketingului direct.

Dreptul de a se opune prelucrării automate – ceea ce înseamnă că aveți dreptul să faceți obiecții față de procesarea automată, inclusiv de profilare; și să nu facă obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată. Acest drept poate fi exercitat ori de câte ori există un rezultat al profilării care produce efecte juridice care te afectează sau te afectează în mod semnificativ.

Dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul să obțineți datele dvs. personale într-un format adecvat sau, dacă este posibil ca transfer direct de la un procesator la altul..

Dreptul de a depune o plângere – în cazul în care refuzăm cererea dvs. în baza Drepturilor de Acces, vă vom oferi un motiv de ce. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care a fost tratată solicitarea dvs., vă rugăm să ne contactați.

Dreptul de ajutor de la autoritatea de supraveghere – ceea ce înseamnă că aveți dreptul la ajutorul unei autorități de supraveghere și dreptul la alte căi de atac, cum ar fi solicitarea de despăgubiri.

Dreptul de a retrage consimţământul – ai dreptul retrage orice acord dat de prelucrare a datelor dumneavoastră personale.

 1. Ce date personale colectam

Formularule de contact si de comenzi on-line din paginile site-ului.

Acestea sunt :

 • Nume;
 • Telefon;
 • E-mail;
 • Firma;
 • Adresa livrare.
 1. Cum folosim datele dumneavoastra personale

Noi folosim datele dumneavoastra personale pentru:

 • gestionreaa relațiilor comerciale si contractuale;
 • identificarea nevoilor clienților și venirea în întâmpinarea lor cu soluții personalizate, în scop benefic atât pentru clienți cât și pentru AGROTECHNIK SOLUTIONS SRL.
 • îndeplinirea unei obligaţii în conformitate cu legea sau contractul;
 • rapoartele si statisticile interne ale companiei

Pe baza încheierii unui contract sau a îndeplinirii obligațiilor contractuale, vom procesa datele dumneavoastra personale în următoarele scopuri:

 • pentru a vă identifica;
 • pentru a va furniza un serviciu sau de a trimite/vă oferta un produs;
 • in vederea comunicarii cu dumneavoastra fie in scopuri de vanzari sau facturare;
 • in rapoartele si statisticile interne ale companiei

Pe baza acordului dumneavoastra vom procesa datele cu caracter personal daca este cazul în următoarele scopuri:

 • pentru a vă trimite buletine informative și/sau oferte in diferite campanii de marketing;
 • pentru alte scopuri pentru care v-am cerut acordul dvs;

Procesam datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a indeplini obligatiile care decurg din lege si / sau pentru a folosi datele dumneavoastra personale pentru optiunile prevazute de lege.  Salvăm informațiile dumneavoastra de facturare și alte informații culese despre dvs. atât timp cât este necesar în scopuri contabile sau alte obligații care decurg din termene legale, dar nu mai mult de 5 ani.

Procesarea datelor cu caracter personal se vor face pana:

 • clienții ies în afara targetului:
 • închid afacerea
 • decidem de comun acord că nu avem o colaborare valoroasă
 • va vom informa despre orice procesare și scopuri ulterioare.
 1. Cine altcineva are acces la datele personale

Păstrăm datele pe email /client de email si in cPanel, soluție în cloud găzduită pe serverele din Romania situate in Cluj sau Bucuresti.

Nu vom dezvălui datele cu caracter personal terților sau institutiilor publice decat atunci când suntem obligați din punct de vedere legal să facem acest lucru. Am putea dezvălui datele dumneavoastra personale unor terțe părți dacă v-ați dat acordul sau dacă există alte motive legale pentru aceasta.

 1. Cum putem securiza datele dumneavoastra?
 • Facem tot posibilul pentru a păstra datele dvs. personale în siguranță;
 • Utilizăm protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS);
 • Folosim anonimizarea și pseudonimizarea acolo unde este potrivit;
 • Monitorizăm sistemele noastre pentru posibile vulnerabilități și atacuri;
 • Chiar dacă încercăm tot ce ne sta in putinta, nu putem garanta securitatea informațiilor.
 • Cu toate acestea, ne angajam să notificam autoritățile competente privind încălcările protectiei datelor. De asemenea, vă vom anunța dacă există o amenințare la adresa drepturilor sau intereselor dvs. Vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a preveni încălcarea securității și pentru a asista autoritățile în cazul în care vor apărea încălcări;
 • Acces restricționat în cPanel cu user și parolă;
 • Limitarea funcționalităților care pot exporta date, comunica mailuri în masă, s.a.m.d.;
 • Avem documentația cPanel în care își asumă că depun eforturi necesare pentru a stoca și manipula aceste date în deplină siguranță.

Mai jos sunt cateva informaţii esenţiale oferite de cPanel:

7.a. Tehnologie

cPanel actualizează în mod regulat toate softwarele aplicate în vederea apărării suprafețele de atac cunoscute, pe toate nivelele (mijloace utilizate de colegi, sisteme de operație a serverelor, strat de virtualizare, sistem de operare oaspeți, aplicație).

Serverele noastre se află în unul dintre cele mai sigure centre de date din Europa (Cluj/Bucuresti).

Zilnic se efectuează salvarea automată criptată a datelor care sunt portate într-un alt centru de date ca în cazul unor situații de urgență să fie asigurată posibilitatea restabilirii datelor.

7.b. Protecție împotriva accesării

Accesul fizic la infrastructură este extrem de limitată. În toate cazurile este necesară identificarea corespunzătoare.

7.c. Siguranța rețelei

Serverele de stocare a datelor sunt separate de lumea externă prin paravane de protecție (firewall) de mai multe nivele. Doar serverele dedicate echilibrării încărcării dispun de conexiune de internet. Serverele de aplicații și cele de stocarea datelor funcționează pe rețele interne separate, conexiunea dintre acestea este asigurată de un paravan de protecție/nivel de echilibrarea încărcării intermediar.

Mediile de date clare/de testare/test de integrare/de dezvoltare funcționează pe rețele diferite.

Datele stocate sunt protejate de alarmă împotriva pătrunderii și atacului de înșelăciune electronică (phishing). Serviciile, protocoalele și softwarele neutilizate vor fi îndepărtate. Toate softwarele noastre funcționează din baze minimale, instalează doar softwarele necesare.

Eficiența procedurilor și regulilor interne este controlată prin audite de securitate externe.

Politica fata de minori

Nu intenționăm să colectăm cu bună știință informații de la minori. Nu vizăm minorii ca potentiali beneficiari ai serviciilor noastre.

 1. Cookie-urile și alte tehnologii pe care le folosim

Utilizăm cookie-uri și / sau tehnologii similare pentru a analiza comportamentul clienților, pentru a administra site-ul, a urmări comportamentul utilizatorilor pe site și pentru a colecta informații despre utilizatori. Acest lucru se face pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența cu noi.

Un cookie este un fișier text stocat pe computer dumneavoastra. Cookie-urile stochează informațiile care sunt utilizate pentru a ajuta site-urile să funcționeze mai bine. Numai noi putem accesa cookie-urile create de site-ul nostru. Puteți controla modulele cookie la nivel de browser. Alegerea dezactivării cookie-urilor poate împiedica utilizarea anumitor funcții.

Utilizăm cookie-urile în următoarele scopuri:

Cookie-urile necesare – aceste cookie-uri sunt necesare pentru a putea utiliza câteva funcții importante pe site-ul nostru, cum ar fi conectarea. Aceste cookie-uri nu colectează informații personale.

Cookie-uri de funcționalitate – aceste cookie-uri oferă funcționalitate care face ca utilizarea serviciului nostru să fie mai convenabilă și face posibile caracteristici mai personalizate. De exemplu, aceștea ar putea să-și amintească numele și adresa de e-mail în formularele de comentarii, astfel încât nu trebuie să reintroduceți această informație data viitoare când faceti un comentariu in sectiune de blog a site-ului.

Cookie-urile de analiza – aceste module cookie sunt utilizate pentru a urmări utilizarea și performanța site-ului web și a serviciilor noastre.

Puteți elimina modulele cookie stocate în computer prin setările browser-ului. În mod alternativ, puteți controla anumite module cookie terță parte utilizând o platformă de îmbunătățire a confidențialității, cum ar fi optout.aboutads.info sau youronlinechoices.com. Pentru mai multe informatii despre cookies, vizitati allaboutcookies.org.

Utilizăm Google Analytics pentru a măsura traficul pe site-ul nostru. Google are propria politică de confidențialitate pe care o puteți consulta aici. Dacă doriți să renunțați la urmărirea de către Google Analytics, accesați Google Analytics opt-out page.

 1. Autoritatea de Supraveghere – Informaţii de contact

Website: https://agrotechnik-solutions.ro/

Email: office@agrotechnik.ro

Telefon: +4 0729 096 364

Strada Theodor Aman Pictor nr 16, Sector 1 – București ROMÂNIA