OPEN RAM 50

Ambalaj : 1 kg, 5 kg

Cere ofertă

Caracteristici

Cuprul este un element fundamental pentru toate culturile de legume, având funcții catalitice foarte importante și intrând în metabolismul plantelor într-un mod complementar fierului.

Cuprul este foarte important pentru fenomenele de oxidare-reducere și intră în constituția unor enzime precum fenolaza, mono și polifenol oxidaza, leccaza și oxidaza acidului ascorbic. Cuprul este, de asemenea, foarte util pentru sinteza clorofilei și are acţiune stimulatoare a apărării naturale a plantei asupra atacurilor biotice şi abiotice. Lipsa de cupru este evidențiată prin îngălbenire și pete pe marginile frunzelor. Produsul trebuie utilizat pentru fertilizarea foliară.

Compoziție

Cupru (Cu) în forma de oxiclorura totală50%
Mangan (Mn) total0,5%

Mod de aplicare

CulturăFenofazăDoză
Pomi fructiferi,Viță de vieÎnainte de înflorire1,4-1,8 kg/ha
Legume, căpșune

La transplantare, la apariția primelor 4-5 frunze

1,8- 2,2kg/ha
Sfeclă de zahăr, OrezLa 5-6 frunze, dupa înfrățire1-1,5kg/ha
Floarea soarelui, RapițăDe la 4-5 frunze de repetat de 2 ori la interval de 15 zile1-1,5 kg/ha
Cereale păioaseDe la ieșirea din iarnă de repetat de 2 ori la interval de 15 zile1-1,5 kg/ha

Omologat

Cereale păioase, pomi fructiferi, viță de vie, legume, căpșune, sfeclă de zahăr, orez, floarea soarelui, rapiță.