Caracteristici
Polyamix 11-11-36 + 2MgO + TE a fost dezvoltat special pentru maturarea culturilor. Această formulă conține de trei ori mai mult potasiu decât azot. Un echilibru ridicat de potasiu/azot este important pentru o bună coacere, deoarece aceasta asigură un gust îmbunătățit și o durată mai mare de conservare a fructelor.
Compoziție
• Azot total (N) 11 %
• Azot nitric (NO 3 ) 9,5 %
• Azot amoniacal (NH 4 ) 1,5 %
• Pentoxid de fosfor (P 2 0 5 ) 11 %
• Oxid de potasiu (K 2 O) 36 %
• Oxid de magneziu (MgO) 2 %
• Trioxid de sulf ( SO3 ) 4 %
• Fier (Fe) 0,02 %
• Mangan (Mn) 0,01 %
• Zinc (Zn) 0,01 %
• Bor (B) 0,01 %
• Molibden (Mo) 0,001 %
Omologat
Legume, Pomi fructiferi, Viță de vie