LIPOSAM BIO GLUE

Menține silicvele și păstăile închise la culturile de rapiță, soia, muștar și mazăre.

Ambalaj: 10 l

Cere ofertă

Categorie:

Caracteristici

Liposam Bio Glue este un produs studiat pentru menținerea silicvelor și al păstăilor închise la culturile de rapiță, soia, muștar și mazăre.

Efect de aplicare

  • formează o rețea flexibilă, elastică, care este capabilă să se întindă și să se lipească;
  • asigură maturarea naturală atât a nivelurilor inferioare, cât și a celor superioare ale culturilor tehnice și de leguminoase;
  • respirația și fotosinteza plantei sunt libere;
  • favorizează acumularea de ulei în semințele oleaginoase și proteine în leguminoase în ultimele 3-4 săptămâni;
  • reglează cantitatea de umiditate din păstăi și boluri.
  • protejează plantele de condițiile meteorologice nefavorabile (secetă, arsuri, vânt, ploaie etc);
  • prelungește perioada de valabilitate a fructelor.

Caracteristicile aplicației

Biocleiul este utilizat sub formă de soluție de apă. Dizolvarea se efectuează treptat. Rata necesară a preparatului se agită în apă (1:1) până la o soluție omogenă, adăugând apă în doze mici la volumul necesar tratamentului. Soluția rezultată a biocleiului se aplică conform ratelor specificate în tabel. Plantele sunt pulverizate în pământ sau pe cale aeriană în 2-4 săptămâni înainte de recoltare, la temperaturi cuprinse între 5 °C și 30 °C.

Bio-clei pentru a preveni crăparea fructelor din culturile tehnice și de leguminoase.

Compoziție

Compoziție de biopolimeri naturali cu proprietăți adezive.

Mod de utilizare si dozare

Doze de aplicare recomandate în agricultura integrată și ecologică

Denumire Metoda de tratamentPerioada de tratament
Pulverizare la solTratament aerian
Din avionDin planorul manual
Bioclei, l/haSoluție de lucru, l/haBioclei, l/haSoluție de lucru, l/haBioclei, l/haSoluție de lucru, l/ha
Rapiță, muștar0,7-1,5150,0-300,00,7-1,550,0-100,00,5-0,86,0-12,0Cu 2-4 săptămâni înainte de recoltare, când păstăile din stratul inferior
devin maro și se răsucesc într-o curbă în formă de „U”
fără a se crăpa de-a lungul îmbinării
Soia, mazăre, fasole, fasole, legume, in, bumbac1,0-2,0În stadiul de coacere industrială și biologică
Culturi horticole, fructe de pădure și struguri2-4 săptămâni înainte de recoltare

Utilizarea prevăzută:

  • pentru lipire,pentru a preveni fisurarea și pierderea recoltei.

Utilizat pentru :

  • păstăi de rapiță, muștar, soia, mazăre, fasole;
  • capsule de in, bumbac;
  • fructele pomilor de grădină, fructe de pădure și struguri.

 

Condiții de depozitare

A se păstra într-un ambalaj sigilat la o temperatură de 0 °C – 20 °C.