VEGETAL MAGNUM

Cere ofertă

Caracteristici

VEGETAL MAGNUM este un produs 100% de origine vegetală, derivat în principal din boabe de cafea. Acest produs este într-o stare fizică granulată cu dimensiuni de la 4 până la 5 mm, fiind un produs foarte poros. Nu prezintă probleme speciale în topire, odată distribuit produsul  se dezintegrează ușor. Prin natura materiei prime, conține guaranină, cafeină și mateină. Aprovizionarea cu azot și potasiu este de natură vegetală, fiind mineralizată și eliberată în substratul de cultură. VEGETAL MAGNUM aduce de asemenea, o cantitate mare de carbon în sol, contribuind la menținerea structurii și fertilității acestuia. Poate fi folosit pentru fertilizarea multor culturi agricole, dar și în spații publice verzi, parcuri și grădini, deoarece nu eliberează mirosuri neplăcute.

Compoziție

Umiditate12%
pH6%
Carbon Organic (C) pe uscat40%
Azot Organic (N) pe uscat2.7%
Potasiu ( K2(O) total2.6%
Salinitate7,2 dS / m
Dimensiunea granulelor<5 mm

Metode și doze de utilizare

Legume: Distribuiți 50/70 grame pe metru pătrat.

Pomi fructiferi: Aplicați 100/150 grame de produs pe pomi fructiferi, în timpul perioadei de toamnă, la repornirea vegetativă.

Grădină și garduri vii: Aplicați 50/100 grame pe metru pătrat.

 

HORTICULTURĂ ÎN CÂMP DESCHIS:

Leguminoase, salată, spanac, sparanghel500-800 Kg / ha
Anghinare, ridichii, roșii, dovlecei, morcovi, vinete, cartofi, piper800-1000 Kg / ha
Castravete, pepene verde, usturoi, ceapa, fenicul900-1000 Kg / ha

 

ARBORI:

Alune, migdale, castane, nuci600-700 Kg / ha
Mere, pere, cireșe, piersici, caise, prune, fructe800-900 Kg / ha
Struguri de masă, Struguri de vin, măsline700-1100 Kg / ha
Mandarină, clementină, lămâie, portocală1000-1200 Kg / ha

 

GAMA IV:

Rucola, Valeriana, Spanac, Salata Gama IV80-150 Kg / 1000 m2 la fiecare ciclu de însămânțare
Fructe mici de sol100-150 Kg / 1000 m2

Omologat

Horticultură, Fructe, Legumicultură, Arbori.