Caracteristici
VEGETAL MAGNUM este un produs 100% de origine vegetală, derivat în principal din boabe de cafea. Acest produs este într-o stare fizică granulată cu dimensiuni de la 4 până la 5 mm, fiind un produs foarte poros.
Nu prezintă probleme speciale în topire, odată distribuit produsul se dezintegrează ușor. Prin natura materiei prime, conține guaranină, cafeină și mateină. Cu toate acestea, aprovizionarea cu azot și potasiu este de natură vegetală, care este mineralizată și eliberată în substratul de cultură. VEGETAL MAGNUM, aduce, de asemenea, o cantitate mare de carbon în sol, contribuind la menținerea structurii și fertilității acestuia. Poate fi folosit pentru fertilizarea multor culturi agricole, dar și în spații publice verzi, parcuri și grădini, deoarece nu eliberează mirosuri neplăcute.
Metode și doze de utilizare
Legume: Distribuiți 50/70 grame pe metru pătrat.
Pomi fructiferi: Aplicați 100/150 grame de produs pe pomi fructiferi, în timpul perioadei de toamnă, la repornirea vegetativă.
Grădină și garduri vii: Aplicați 50/100 grame pe metru pătrat.
HORTICULTURĂ ÎN CÂMP DESCHIS:
Leguminoase, salată, spanac, sparanghel | 500-800 Kg / ha |
Anghinare, ridichii, roșii, dovlecei, morcovi, vinete, cartofi, piper | 800-1000 Kg / ha |
Castravete, pepene verde, usturoi, ceapa, fenicul | 900-1000 Kg / ha |
ARBORI:
Alune, migdale, castane, nuci | 600-700 Kg / ha |
Mere, pere, cireșe, piersici, caise, prune, fructe | 800-900 Kg / ha |
Struguri de masă, Struguri de vin, măsline | 700-1100 Kg / ha |
Mandarină, clementină, lămâie, portocală | 1000-1200 Kg / ha |
GAMA IV:
Rucola, Valeriana, Spanac, Salata Gama IV | 80-150 Kg / 1000 m2 la fiecare ciclu de însămânțare |
Fructe mici de sol | 100-150 Kg / 1000 m2 |