Bork 37

Îngrășământ nou dezvoltat, care combină elementele esențiale ale plantei în etapele finale ale ciclului de cultură.
Formula sa specifică este rezultatul unui proces inovator care combină borul și potasiul de înaltă puritate.

Cere ofertă

Caracteristici

BORK 37 este un îngrășământ nou dezvoltat, care combină elementele esențiale ale plantei în etapele finale ale ciclului de cultură.
Formula sa specifică este rezultatul unui proces inovator care combină borul și potasiul de înaltă puritate.
Potasiul servește în etapele finale pentru a asigura formarea de zaharuri, pigmenți ai epidermei și substanțe volatile.
Borul acționează în sinergie cu potasiul deoarece promovează translocarea de zaharuri în boabe / fructe, de asemenea, previne simptomele carenței de bor din sfecla de zahăr și morcov.
Este îmbogățit cu azot și mangan chelat, asfel, finalizează acțiunea nutrienților pentru consolidarea fiziologică a plantei în faza de maturare.
Utilizarea BORK 37 promovează o creștere a conținutului de zahăr,îmbunătățește culoarea și formarea de arome caracteristice fructelor și legumelor, în practică, îmbunătățește nivelul de calitate al producției.
În plus, potasiu din fructe îmbunătățește lignificarea țesuturilor, un factor esențial în timpul repausului de iarnă. BORK 37 este indicat pentru plante potasofile în general (citrice, măslini, struguri, piersici, caise, sfeclă, cartofi, tomate, leguminoase pentru boabe, tutun, morcovi, conopidă și fructe mici).

Compoziție

  • Azot total (N) – 3%
  • Azot ureic (N) – 3%
  • Oxid de potasiu (K2O) solubil în apă – 15%
  • Bor (B) solubil în apă – 16,5%
  • Mangan (Mn) solubil în apă – 1%
  • Mangan (Mn) chelat cu EDTA – 1%

Agent de chelare:  EDTA

Gama pH-ului care garantează o bună stabilitate a fracției chelate: 3-10

Doze de aplicare

BORK 37 trebuie administrat prin aplicare foliară. Dozările indicate se referă la volumul de apă de 10 hl / ha pentru livezi și legume și de 4-5 hl / ha pentru culturile extinse.

FERTILIZARE FOLIARĂ:

Struguri: Aplicați 1 – 1,5 kg / ha. Faceți 3 intervenții începând de la virarea culorii.

Măslini, piersici, caiși, citrice, struguri de masă, meri, peri: Aplicați 1 – 1,5 kg / ha. Efectuați 2 – 3 operații începând de la virarea culorii fructelor.

Tomate, cartofi, ardei, varză, morcovi și alte legume: Aplicați 1 kg / ha. Efectuați 2 intervenții în etapele finale ale ciclului.

Fructele mici: Aplicați 1 kg / ha. Efectuați 2 operații începând de la virarea culorii fructelor.

Sfeclă de zahăr: Aplicați 2 – 3 kg / ha la faza de închidere între rânduri și după 15 zile.

Tutun, tomate industriale, rapiță, lucernă, legume și culturi industriale: Aplicați 1 – 1,5 kg / ha. Efectuați 2 intervenții în etapele finale ale ciclului.

Omologat

Citrice, măsline, struguri de masă, piersici, caise, sfeclă de zahăr, cartofi, roșii, leguminoase, tutun, morcovi, conopidă și fructe mici.